Tuesday 29 January 2013

Landsskabsmaleri Davi Hockney

Her har vi arbejdet med landskabsmalerier og David Hockney. En forårsdag cyklede vi ud på landet, lidt udenfor Roskilde og så på linier og kompositioner i landskabet. Vi havde små søgerammer med og eleverne lavede skitser, som vi senere arbejdede videre med. En del af projektet udmøntede sig i disse David Hockney inspirerede farveeksplotioner.

4 comments:

  1. Spændende billeder Tonie. Jeg glæder mig til at se mere her på bloggen - føjer dig straks til min bloglovin :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak, ja jeg har i hvert fald masser af billeder, men skal lige finde ud af at bygge denne her blog op, det tager alligevel lidt tid.

      Delete
  2. Det har du fuldstændig ret i. Nu fik jeg også dine film til at køre - på computeren. Du kan evt. sætte et billede ind og linke via det til dine film - det kunne være en god smagsprøve.
    Husk også at give dine ældste indlæg en titel - det ser lidt pænere ud oppe i arkivet :-)
    Glæder mig til at se mere Tonie

    ReplyDelete
  3. Tak for responsen. Det er fedt at få nogle gode ideer at arbejde videre med på bloggen. Jeg har tilmed fået ny computer,en MAC og skal lige lære IPhoto at kende, men dejligt er det at være kommet igang! Jeg prøvede i øvrigt lige at lave et lille OP ART forløb i min 4.kl igår, det var de meget optaget af. Vi lavede øvelsen med hånden og striberne, uhh.. synes selv det er vildt sjovt!

    ReplyDelete